DJ PAUL ELSTAK


DJ Paul Elstak, geboren in Den Haag op 14 Januari 1966, is een bekende Nederlandse Hardcore en Happy Hardcore DJ en producer. In 1987 begon zijn carrière als Hiphop DJ toen hij werd aangenomen als resident DJ in discotheek Bluetiek-Inn in Rotterdam. In 1992 richtte Paul Elstak zijn eigen label ‘Mid-Town Records’. In 1995 bracht hij hier zijn eerste DJ Paul Elstak single uit met de titel ‘Life Is Like A Dance’. Na deze plaat volgden er nog een aantal commerciële nummers, ‘Luv U More’, ‘Don’t Leave Me Alone’, ‘The Promised Land’ en natuurlijk ‘Rainbow In The Sky’, welke het meest succesvol was. Enkele van zijn singles bereikten de Nederlandse Top 40 in de jaren 90. Inmiddels is dit label opgeheven.
 
In 2001 wilde Paul Elstak zich voornamelijk nog op Hardcore richten en begon een nieuw hardcore label bij Rige Entertainment, genaamd ‘Offensive Records’. Tot op heden brengt Paul nog steeds Hardcore uit op dit label met zijn eigen unieke stijl.
 
Vanwege de revival van Happy Hardcore en de vele 90ties feesten waar Paul Elstak voor gevraagd werd, is hij zich naast Hardcore, weer actief bezig gaan houden met Happy Hardcore. Hij heeft een druk schema en draait ieder weekend op (Happy)Hardcore en 90ties feesten door Nederland, Duitsland en België. Ook in andere landen van Europa wordt hij regelmatig geboekt. Italië, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Schotland, Finland, Rusland en Oekraïne zijn landen waar hij nog steeds vele fans heeft.

PRIJS: Prijs op aanvraag

Direct boeken

Paul Elstak Soundcloud

 

Social Corner