Paketten

Naast het boekingskantoor, STAMPPOT Boekingen,  is er ook de evenementenorganisatie, STAMPPOT Festival. STAMPPOT Festival is een uniek evenementenconcept waarbij de populaire muziekgenres Nederlandstalig en Freestyle (Hardstyle) samenkomen op één avond. Met een spectaculaire lichtshow, decor, danseressen, special-effects en met meerdere LIVE optredens van de bekendste feestzangers en DJ’s wordt er keer op keer een heerlijke STAMPPOT geserveerd.  
 
STAMPPOT Festival organiseert zelfstandig minimaal vijf evenementen per jaar. Daarnaast is het ook mogelijk om STAMPPOT te hosten voor in uw horecagelegenheid, uw tentfeest en/of festival.
Hiervoor zijn de onderstaande pakketten samengesteld.  

Inhoud

Een STAMPPOT pakket geeft u het recht om de naam “STAMPPOT” te gebruiken voor uw evenement en bestaat standaard uit een line-up, artiestenbegeleiding, posterontwerp en ook het decor wordt (gedeeltelijk) meegeleverd. Bij de pakketten: “ZUURKOOL”, “HUTSPOT” en “HETE BLIKSEM” zijn er ook danseressen bij het pakket inbegrepen. Voordat u aan tafel gaat en een keuze
kan maken uit onze stamppotten, lees hieronder eerst het voorgerecht:
 
Ieder STAMPPOT pakket bestaat standaard uit een show van maximaal zes uur. Wij hebben combinaties gemaakt tussen artiesten en DJ’s die vaker met elkaar op het podium hebben gestaan. Dit zorgt voor een betere overgang tussen beide muziekgenres. Echter is het mogelijk om artiesten en DJ’s te wisselen. Ook kunt u eventueel kiezen uit andere artiesten/DJ’s alleen kan dan de pakketprijs niet in ieder geval meer gehanteerd worden.